Επιστροφές Προϊόντων - Ακύρωση Παραγγελίας

Επιστροφές προϊόντων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Εάν ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος με την αγορά που πραγματοποίησε από το brandbags.gr, έχει το δικαίωμα ΔΩΡΕΑΝ επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.

Σε κάθε περίπτωση το κόστος επιστροφής επιβαρύνει το brandbags.gr,

μόνον εφόσον η αποστολή της επιστροφής πραγματοποιηθεί μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών ACS Courier, με την οποία συνεργάζεται το brandbags.gr.

 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ;

Μη χάνετε χρόνο και παραγγείλετε άμεσα εκ νέου το νέο προϊόν που επιθυμείτε.

Κάποια από τα προϊόντα μας ενδέχεται να είναι διαθέσιμα σε περιορισμένες ποσότητες και για αυτό το λόγο η διαδικασία επιστροφής είναι απλή και πρέπει να ολοκληρώνεται σε σύντομο χρόνο λόγω πιθανότητας εξάντλησης τους.

 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ;

Σε περίπτωση που απαιτείται η επιστροφή ολόκληρης ή μέρους της άξιας της παραγγελίας σας , η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η πληρωμή.

Σε περίπτωση αγοράς με Αντικαταβολή, απαιτείται να μας ενημερώσετε με έναν τραπεζικό λογαριασμό σας (Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου, Τράπεζα, IBAN Λογαριασμού), ώστε να γίνει εκεί εκ μέρους μας η κατάθεση του ποσού.

Η ενημέρωση μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά (t. +30 2610 242947) είτε μέσω e-mail (returns@brandbags.gr).

 

ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ

Προτού προχωρήσετε σε αποστολή επιστροφής της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email (returns@brandbags.gr - t. +30 2610 242947) ώστε να λάβετε την έγκριση της αίτησης επιστροφής σας από το Τμήμα Επιστροφών του Brandbags.

Αφού λάβετε την έγκριση μας, επισκεφθείτε την ακόλουθη σελίδα https://www.acscourier.net/el/find-an-acs-store1 ,

συμπληρώστε την διεύθυνση σας και βρείτε τα στοιχειά επικοινωνίας του πλησιέστερου καταστήματος που σας εξυπηρετεί.

Καλέστε τους ώστε να παραλάβουν το προς επιστροφή προϊόν από την πόρτα σας ή παραδώστε το εσείς στο κατάστημα της courier.

Φροντίστε να ενημερώσετε την courier για αποστολή με χρέωση παραλήπτη.

Ως στοιχεία παραλήπτη συμπληρώστε: Brandbags.gr, Ερμού 14, Πάτρα, 26221, +30 2610 242947

 

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΕΠΕΙ:

-Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία και να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς του και όλα τα έντυπα, καρτελάκι, οδηγίες χρήσης κλπ που το συνοδεύουν.

-Η επιστροφή προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 14 (δεκατεσσάρων) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς του.

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

- Επιτρέψτε μας χρόνο 5 (πέντε) εργάσιμων ημερών για την επιστροφή χρημάτων, από την ημέρα παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.

- Σας συνιστούμε να κρατήσετε αντίγραφο του παραστατικού αποστολής από την courier και του παραστατικού αγοράς των επιστρεφόμενων προϊόντων έως ότου επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων σας.

- Αν επιθυμείτε να κάνετε επιτόπου Αλλαγή ή Επιιστροφή σε κάποιο από τα καταστήματά μας, σας ενημερώνουμε πως εξυπηρετούνται μόνο πρωινές ώρες.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη παραγγελία του οποιαδήποτε στιγμή αρκεί να μην έχει ολοκληρωθεί η αποστολή της.

Σε περίπτωση που έχει γίνει πληρωμή με πιστωτική ή κατάθεση, θα πραγματοποιήσουμε άμεσα επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η αγορά.