Ευκαιρίες Καριέρας

Η εταιρία μας Brandbags αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα e-shops στον χώρο του ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου αλλά και μία από τις πιο αναγνωρισμένες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου στην Πάτρα, όπου διατηρούμε δύο φυσικά καταστήματα. Η καινοτομία, η διορατικότητα, το πάθος και η γνώση των στελεχών και συνεργατών της είναι τα στοιχεία που την έχουν διατηρήσει σε μια συνεχώς ανοδική και πετυχημένη πορεία. Στόχος μας είναι η συνεχής εξέλιξη και ανάπτυξη, στόχοι οι οποίοι γνωρίζουμε πως μπορούν να επιτευχθούν μόνο μέσα από το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό.

Για αυτό φροντίζουμε να στελεχώσουμε την εταιρεία μας με ανθρώπους καταρτισμένους, με βαθιά γνώση αλλά και αγάπη για το αντικείμενό τους, οι οποίοι να θέλουν να γίνουν μέρος της ομάδας μας. Εδώ, έχεις την δυνατότητα να εργαστείς και να εξελιχθείς στον κόσμο του E-Commerce, της Πώλησης και της Μόδας, μέσα σε ένα φιλικό, ευχάριστο και ταυτόχρονα σύγχρονο περιβάλλον.

Τα κεντρικά γραφεία μας βρίσκονται στο κέντρο της Πάτρας στην οδό Ερμού 14. Προσφέρουμε άριστο περιβάλλον εργασίας όπου η ομάδα μας δραστηριοποιείται καθημερινά ώστε να εξελισσόμαστε διαρκώς και να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε και ίσως συνεργαστούμε!

 

Ανοιχτές Θέσεις Εργασίας:

Φωτογράφος Προϊόντων
Καταλόγου E-shop
Τμήμα Φωτογραφίας, Πάτρα
Digital Marketing & E-Shop Administrator
Τμήμα Marketing, Πάτρα
Πωλητής-Πωλήτρια Φυσικού Καταστήματος
Τμήμα Πωλήσεων, Πάτρα
E-Shop Product & Content Manager, Πάτρα
Digital Marketing Specialist, Πάτρα
ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ & ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, Πάτρα
IT Manager, Πάτρα
Graphic Designer, Πάτρα
E-Shop Costumer Service Administrator, Πάτρα
Marketing Assistant, Πάτρα
Product & Content Manager, Πάτρα
Copywriter, Πάτρα
Μοντέλο Φωτογράφισης Καταλόγου E-Shop, Πάτρα
Web Developer, Πάτρα